Nick Diaz: Kad podvučete crtu, GSP je pičkica!

UFC 14.09.2011 08:28h Autor:

Nick Diaz

“Ne pokušavam tražiti isprike. Da sam znao kako će otkazati borbu, otišao bi na jebenu press konferenciju. Ili bih rekao nekome, da se ne želim boriti, ako moram na glupu press konferenciju. Vjerujem da bi tada shvatili. Tada bi došli po mene i odveli me”, izjavio je Nick Diaz očito pokušavajući objasniti kako je uspio propustiti dvije medijske obaveze zaredom što ga je na koncu koštalo i borbe protiv GSP-a.

“Nisam niti znao da je to press konferencija. Mislio sam da se radi o nekoj PR stvari. Nešto su mi pričali da ću morati hodati kroz neku halu i da će to biti dio nečega. Nešto kao što je napravio Jake Shields. To mi je bilo katastrofa. Da li se oni šale? Bolje da je netko došao i objasnio mi što moram raditi da ne ispadnem idiot. Tako se ja osjećam kada moram napraviti nešto na što nisam spreman”, dodaje Diaz.

Donedavni prvak Strikeforcea smatra da se niti UFC nije držao svoje strane dogovora.

“Kada smo potpisivali ugovor, rekli su mi da ću morati surađivati s medijima. Nema nikakvih problema. Ja volim medije, no zahtijevao sam da novinari dolaze meni i UFC je na to pristao. Rekli su da će ih poslati, a da će oni odraditi sav ostali PR dio. Čak sam morao snimiti neki čudni video u kojem stojim pored svog protivnika što je potpuno besmisleno. No i to sam htio napraviti.”

Diaz smatra da samo luđaci žele biti u fokusu javnosti…

“Ne volim da me se snima, ne volim da sam u časopisima. Nikada me ne zovu na Inside MMA ili MMA Live. Ne želim biti na nikakvoj naslovnici. Kako vam to zvuči? Nisam lud. Tko uopće želi biti na naslovnici nekog časopisa?”

GSP je dobio novog protivnika, baš kao i Diaz koji će se boriti protiv BJ Penna.

“GSP je mala pičkica. Umjesto da nešto kaže, on se složio s tim da borbu prebace na Condita. To je naravno lakše. Zašto se ne bih borio protiv svog kolege. Kad podvučete crtu, možete shvatiti da je Diaz pičkica. Znam da nekada moraš napraviti ono što ti kažu, no zašto ne reći medijima da se i dalje želi boriti protiv mene. Da sam ja Georges, ja bih se volio boriti protiv najboljih. Htio bih meč protiv Andersona Silve ili prvaka Strikeforcea. No, on sjedi kao robot i ne govori ništa. Kao što niti sada neće reći ništa nakon što sam ga nazvao pičkicom. Da sam vidio BJ Penna kako hoda ulicom i nazvao ga pičkicom, potukli bi se odmah tamo.”

“Istina jest da se GSP ne želi boriti protiv mene niti na ulici, niti u kavezu. Zna tko sam i zna od kuda sam došao. Mlađi sam od njega, imam više pobjeda u karijeri i radio sam napornije da dođem do tamo gdje sam sada. On zna istinu, no ne želi je reći jer ne želi dobiti batine na isti način kao što je to dobio od Shieldsa. Mi smo išli te večeri na press konferenciju, a on je išao u bolnicu”, zaključuje Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI