Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Nick Diaz je spasio UFC nakon što se mala zvjezdica GSP ozlijedio” | Fight Site

“Nick Diaz je spasio UFC nakon što se mala zvjezdica GSP ozlijedio”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2011 10:49h Autor:

Nick Diaz

“Nick Diaz je spasio UFC 137”, upravo to tvrdi njegov menadžer Cesar Gracie u razgovoru za Sherdog.

Prema njemu, UFC se našao u bezizlaznoj situaciji nakon što je “njihova mala zvjezdica” otkazala dvoboj protiv Carlosa Condita zbog ozljede koljena. Tada su se, objašnjava Gracie, ponovno okrenuli Diazu kako bi im on priskočio u pomoć. “Mala zvjezdica je, naravno, prvak GSP.

“Ne možeš prvo maknuti borca, a onda ga vratiti. Najprije nije dovoljno dobar i ne može biti u glavnoj borbi večeri, a onda odjednom može. Što se dogodilo? Njihova mala zvjezdica je ozlijedila koljeno. Sada pak trebaju Nick Diaza. No, problem je taj što je Nick sada izgubio gomilu novaca jer meč protiv BJ Penna nije bilo niti približno plaćen kao onaj protiv GSP-a unatoč tome što se radilo o glavnoj borbi večeri i što je dvorana bila puna”, smatra Gracie.

Prema nekim izračunima, Diaz bi od postotaka PPV-a koji je trebao zaraditi za meč protiv GSP-a, zaradio čak 2 milijuna dolara. Plaća za dvoboj protiv BJ Penna bila mu je 10 puta manja.

“Diaz ih je spasio, to ljudi trebaju zapamtiti. Nick je ostavio svoje srce, baš kao i BJ. Priredili su sjajnu predstavu. Oni su dva sjajna ratnika i spasili su UFC te večeri. Smatramo da je cijela situacija nepoštena prema nama. Razgovarat ćemo s Danom Whiteom i UFC-om. Uvijek smo imali dobar odnos. Ovaj put ćemo sve staviti na stol i vjerujem da će Dana ispraviti stvar”, zaključuje Gracie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI