Nick Diaz je slobodan čovjek!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2018 09:31h Autor:

Nick Diaz

Slavni Nick Diaz je slobodan čovjek nakon što je okružni tužitelj (The Clark okrug) u Nevadi odlučio odustati od daljnjeg progona UFC-ovog borca radi nekoliko ozbiljnih optužbi za kaznena djela koje su posljedica sukoba s njegovom bliskom prijateljicom od prije nekoliko mjeseci.

Vijest je medijima otkrio Diazov odvjetnik Ross Goodman u četvrtak. Sudac u Las Vegasu je nakon toga poništio čitav slučaj što znači da se Diaz više ne mora bojati da bi mogao završiti iza rešetaka.

A u jednom trenutku nije izgledalo pretjerano dobro za UFC zvijezdu nakon što je tužiteljstvo dodalo još dva kriminalna djela u njegovu optužnicu. Glavni tužitelj je za američke medije još nedavno potvrdio da će se Diaz suočiti i s optužbom za “nanošenje ozljeda davljenjem” i “nasilje u kući s fizičkim posljedicama”. I to povrh drugih kriminalnih djela (naslje u kući) koja su mu inicijalno stavljana na teret.

No, situacija se vrlo brzo promijenila i Diaz je sada slobodan čovjek.

“Zahvalni smo što je Ured državnog tužitelja bio pošten kada je ponovno proučavao ovaj slučaj na temelju dokaza te su odlučili odbaciti sve optužbe”, rekao je Goodman u svojoj izjavi za medije te je dodao kako se nada da će ova odluka osvjetlati obraz UFC zvijezde.

Podsjećamo kako je Diaz uhićen prije nekoliko mjeseci radi napada na jednu djevojku upravo u trenutku kada se glasno špekuliralo o njegovom povratku u kavez. Diaz u UFC-u nije nastupio još od 2015. godine i meča protiv Andersona Silve, ali se sada čini da bi ga napokon mogli vidjeti u slavnom Octagonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI