Nick Diaz: Želim Andersona, a onda borbu za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 20:11h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz je potpisao novi ugovor s UFC-om, a to automatski znači da je ponovno u žiži zbivanja. Ovaj puta on ima dobro razrađen plan kako odraditi ono što mu slijedi.

Dugo ga nije bilo i mnogi su mislili da se već odlučio umiroviti, no danas je kao grom iz vedra neba došla vijest da je Nick Diaz potpisao novi ugovor s UFC-om. Zločesti dečko ima plan kako taj ugovor želi odraditi, rekao je: "Zainteresiran sam za borbu protiv Andersona Silve, mislim da bi to bilo sjajno. Kada razmislim, mislim kako bi to bila fantastična borba za fanove jer su naši stilovi vrlo slični."

Ipak, krajnji cilj je uvijek isti, no izgleda kako je Nick spreman stati u red i borbu za naslov izboriti u UFC-ovom kavezu. "Moja je želja borit se za titulu. Mislim kako je to velika stvar za koju se vrijedi boriti. Želim borbe koje će me dovesti do šanse za napadne prvaka. Tko je god u redu i ozbiljan kandidat, to su oni s kojima se želim boriti", dodao je.

Od strane Dane Whitea, pa i medija te fanova, Nick je bio napadan kako gubi vrijeme i ništa ne radi, umjesto da se bori. No, on kaže kako je u proteklo vrijeme imao neke druge prioritet: "Bilo je teško vrijeme za mene, jer su se ljudi ponašali kao da ništa ne radim. Odlučio sam riješiti neke stvari u svom životu i zato me nije bilo. Samo zato što se ne tučem svaki dan ne znači da nisam fokusiran na nešto. No, sad sam opet ovdje."

Ulazak Nicka Diaza u UFC-ov kavez očekuje se početkom 2015. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI