Nick Diaz: Da je imao mene u kutu Nate bi pobijedio McGregora na UFC-u 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2016 10:14h Autor:

Nate Diaz & Nick Diaz

Na UFC 202 priredbi u kolovozu svjedočili smo jednoj od najboljih borbi godine- revanšu između Conora McGregora i Natea Diaza. Napeta borba u kojoj je McGregor savladao demone koji su ga koštali poraza u prvom meču završila je podijeljenom odlukom sudaca u korist Irca. Nateov brat Nick Diaz smatra da je činjenica što mu je bilo zabranjeno da savjetuje brata iz kuta bila presudna i da je borba mogla imati sasvim drugačiji ishod.

“Samo jedan inč. Toliko je nedostajalo da ta borba ode u drugom smjeru. Što se mene tiče, ja bih definitivno bio taj inč. Ali nisu me htjeli tamo. Znali su da bih mu ja definitivno pomogao”, rekao je Diaz za Opie Radio.

Atletska komisija Nevade zabranila je Diazu da savjetuje mlađeg brata iz kuta ako ne plati barem trećinu kazne od $75 000 koju je prošle godine uz suspenziju dobio zbog testa pozitivnog na marihuanu. Budući da kaznu nije platio Nick nije smio prići blizu oktogona i davati upute.

“Ja sam u toj borbi vidio neke stvari koje sam mu mogao reći. Vidio sam stvari koje on nije vidio jer ja radim te stvari i znam kako meni pomažu. To je poput formule, znate što mislim? Ja bih mu rekao što mora napraviti. Da sam ja bio tamo, mislim da bi uspjeli posložiti stvari u trećoj i četvrtoj rundi i završili bi tog tipa.”

“Rekao bih mu da uopće ne upućuje udarce jer taj tip čeka vas, gleda što radite i onda pokušava sve kontrirati. Sve što treba napraviti je cimati ga, pikati s laganim udarcima i poigravati se s njim, tako se to radi. Ali Nate nije bio sabran u prvoj rundi i ja sam ga mogao dovesti u pravo stanje uma.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI