Nicco Montano najveći je prvak autsajder u UFC povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2018 19:54h Autor:

Nicco Montano

UFC-ova prvakinja muha kategorije, Nicco Montano, u rujnu će po prvi put braniti titulu i to kao najveći prvak/prvakinja autsajder u povijesti UFC-a. To bi značilo da je Valentina Shevcenko najveći izazivač favorit po istom kriteriju.

Tako to barem izgleda prema procjeni kladionica, koje su izašle s koeficijentima za UFC 228 event. On se održava 8. rujna, a sunaslovna borba istog bi trebala biti ona u kojoj će Montano po prvi puta braniti titulu koju je osvojila u prosincu prošle godine, kao pobjednica turnira 16 borkinja.

Ipak, to što je uspjela do naslova doći kao autsajder i kroz vrlo tešku konkurenciju nije utjecalo na to da kladioničari smatraju da bi ona mogla imati neke prevelike šanse protiv Valentine Shevchenko. Ukratko, koeficijent 4.60 je uvjerljivo najveći koeficijent koji ste ikad mogli imati ukoliko se kladite na UFC-ovog prvakinja ili prvakinju. Barem kada su u pitanju početni koeficijenti. Naime, koeficijent na legendarni uzvrat Matta Serra protiv Georgesa St-Pierrea je pri zatvaranju ponude bio čak 5.50 na prvaka Serru, no startao je na podosta manjoj vrijednosti.

Što se tiče Ševčenko, koeficijent na nju je 1.18, što bi značilo da se u regionalnim kladionicama nema niti smisla kladiti na nju, jer bi vam potencijalni dobitak pojeo porez. Ipak, čak postoji mogućnost pada i te vrijednosti, ukoliko se često bude “igralo” na nju, neovisno o pojedinačnom listiću ili je riječ o sistemima ili kombinacijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI