Nicco Montano hospitalizirana, borba protiv Shevchenko upitna!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2018 16:57h Autor:

Nicco Montano

Darren Till i Tyron Woodley zadovoljili su vagu za nastup na UFC 228 eventu, ali druga borba za titulu je upitna, nakon što je Nicco Montano nedugo prije početka vaganja hospitalizirana.

Poznati MMA mediji su izvijestili o tome kako je prvakinja muha kategorije završila u bolnici, no nisu navedeni razlozi njene hospitalizacije, kao niti to koliko je ozbiljno te hoće li se na vaganju uspjeti pojaviti prije njegovog završetka, odnosno prije 18 sati.

Tako se možda obistine pretpostavke Valentine Shevchenko, koja je još do prije nekoliko dana govorila kako i dalje sumnja da će se prvakinja pojaviti u kavezu, odnosno kako misli da do borbe neće doći. Ona je spremna za vaganje, ali sada se ne zna što će se dogoditi s borbom. Za razliku od borbe za titulu velter kategorije, UFC ovdje nije angažirao niti jednu borkinju kao potencijalnu zamjenu.

Za sada su se kao zamjene ponudila Katlyn Chookagian i Montana De La Rose, koja su izjavile kako su u Dallasu te da su na potrebnoj težini, što je vrlo zanimljivo, budući da se obje inače bore u muha kategoriji.

Mnoge je ova situacija začudila, budući da je Montano jučer na druženju s medijima bila jako dobro raspoložena i spominjala je kako nema nikakvih problema s kilogramima. Uostalom, još uvijek nije poznato jesu li problemi s kilogramima razlog njena neočekivane hospitalizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI