Ngnanou: Najbolji sam udarač u diviziji i najsnažniji borac, želim Brocka Lesnara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2017 08:52h Autor:

Ilustracija

Prvi cilj Francisa Ngannoua je pobijediti Stipu Miočića i postati prvak UFC-a u teškoj kategoriji. No, francusko-kamerunski teškaš ima već planove i za dalje…

Gorostas je, naime, gostovao u Top Turtle Podcastu u ponedjeljak te je ustvrdio da bi volio ukrstiti rukavice bivšim UFC prvakom – Brockom Lesnarom. To mu je meč iz snova!

“Uvijek sam se nadao da ću moći odraditi meč protiv Brocka Lesnara. Dva velika tipa. Sviđa mi se taj meč. Uzbuđen sam zbog takvog meča kao fan. I ja želim vidjeti taj meč”, potvrdio je prvi “contender” u teškoj kategoriji elitne promocije.

31-godišnjak vjeruje da bi u tom dvoboj prošao prilično dobro. Što je samo još jedan razlog da želi taj “match up”.

“Velik je. Ogroman, može se reći. Ali nije jači od mene. Ja sam jači od Brocka Lesnara. Ja sam najbolji udarač u teškoj diviziji i najsnažniji tip. Također sam talentiran borac i sa svakime se nosim s velikom lakoćom”, dodao je par komplimenata na svoj račun borac koji više od šest mjeseci živi u Las Vegasu.

Na Ngannouvu žalost, Lesnar je i dalje dio kečerske WWE promocije. Početkom godine je bilo govora u medijima o tome da bi bivši UFC prvak mogao napustiti WWE-ov ring i vratiti se u Octagon, no to se nije realiziralo. Osim ugovorne prepreke, Lesnar mora odslužiti i suspenziju USADA-e radi pada na doping testu nakon dvoboja protiv Marka Hunta na UFC-u 200. Zbrojeno, šanse da se Lesnar vrati u UFC su jako male.

Na kraju razgovora o Lesnaru, Ngannou je i prognozirao rezultat…

“Ja uvijek predviđam nokaut. Ako pokuša ostati na nogama sa mnom, neće stajati dugo. A vjerojatno će probati nešto. Dobar je udarač, ali nije svjestan koliko sam ja opasan”, zaključuje UFC izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI