Ngannou za francusku televiziju otkrio koliko će zaraditi za meč protiv Stipe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2018 10:56h Autor:

Francis Ngannou

Ako je Francis Ngannou imao nekih financijskih problema u prošlosti, to više sigurno neće biti slučaj nakon 21. siječnja i meča protiv našeg Stipe Miočića. Kamerunski teškaš, koji je prije pet godina bio beskućnik, će prema vlastitom priznanju za nastup na UFC-u 220 zaraditi pola milijuna dolara (500 000,00).

Ngannou je taj podatak otkrio u razgovoru za SFR Sport koji je objavljen u Francuskoj prošlog tjedna. S obzirom da je u UFC došao prije manje od dvije godine, Ngannou je vrlo brzo preskočio put od početnog honorara do pola milijuna dolara. Svakako puno brže nego neki drugi borci.

U emisiji voditelj elaborira kako igrači nogometa zarađuju puno više od te cifre i kako su plaćeni u milijunima dolara,  a ovdje se ipak radi o meču za poziciju najboljeg MMA borca na planeti. Ngannou mu je ovako odgovorio…

“Da, to je istina. Ali morate shvatiti da sam ja skočio vrlo brzo na rang ljestvicama, a brojke moje zarade nisu pratile taj skok”, smatra Kamerunac očito vjerujući da bi trebao biti plaćen još više od onoga što će dobiti.

U posljednjem dvoboju Ngannou je svladao Alistaira Overeema na UFC-u 218. Tada je osim regularnog honorara dobio i bonus od 50 tisuća dolara za najbolju predstavu večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI