Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ngannou: Stipe nije bio pravi, nego privremeni prvak! Čuvao mi je pojas koji ću sada uzet nokautom (VIDEO) | Fight Site

Ngannou: Stipe nije bio pravi, nego privremeni prvak! Čuvao mi je pojas koji ću sada uzet nokautom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2017 14:29h Autor:

Francis Ngannou

Kamerunac Francis Ngannou, koji je proteklog vikenda u Detroitu na UFC-u 218 nokautirao Alistaira Overeema, nikada do sada nije bio poznat po “trash talku”. Dapače, njegov smirujući izričaj je odavao dojam kako nije sklon velikim riječima, nego radije posao odrađuje u kavezu.

A onda smo vidjeli natruhu “trash talka” na službenom vaganju kada je Overeemu poručio šapčući mu u lice, “spavat ćeš u subotu…”. Svoje obećanje je i ispunio!

Nastavak trenda “trash talka” smo vidjeli i u intervjuu nakon UFC-a 218 koji je dao u mikrofon Megan Olivi. Poruku je poslao prvaku Stipi Miočiću…

“Samo bih htio reći Stipi da stižem, na putu sam da uzmem svoj pojas. Stvarno mu se želim zahvaliti što mi je čuvao taj pojas, ali sada će ga morati vratiti. Stipe je bio privremeni prvak, ali pravi prvak je ovdje. I pravi prvak stiže”, poručio je kamerunski gorostas.

Upitan kako će završiti meč protiv Miočića koji bi se trebao održati 20. siječnja u Bostonu na UFC-u 220 (meč još nije potvrđen), Kamerunac odgovara:

“Meč protiv Stipe? Nokaut, isto nokaut! Nema druge opcije za mene osim nokauta. Spremim se za lagan meč i vratim se nakon njega kući. Nisam ja za tri ili četiri runde, samo brzi nokaut i vraćam se kući”, zaključio je “Predator”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI