Ngannou se obratio nakon poraza: Razumijem sve frustracije i ljutnju

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 18:59h Autor:

Francis Ngannou

Nakon što je nastupio u jednoj od najgorih teškaških borbi u UFC povijesti, usput u njoj doživjevši poraz, Francis Ngannou obratio se fanovima i medijima putem društvenih mreža.

Nikome nije bilo jasno što to gledaju u borbi između Derricka Lewisa i Francisa Ngannoua. Dva borca koji su glasili za najstrašnije udarače teške kategorije proveli su 15 minuta u kojima su se većinom gledali te čak nisu niti pokušali kretati u neke ozbiljnije napade. Vidjeti smo borbu bez borbe i ne treba nikoga čuditi što je prepuna dvorana sve to popratila zvižducima. Osim užasnog nastupa, Francis Ngannou je na kraju doživio i poraz. Ali, sve je jednostavno više boljelo gledati scenu donedavno strašnog izazivača, gdje djeluje kao netko tko u kavezu niti ne želi biti.

Danas se Francis kratko obratio fanovima i medijima putem objave na Twitteru, koju ćemo prenijeti u cijelosti. Iz samog teksta možemo lako zaključiti da niti njemu nije jasno što se to zapravo u kavezu dogodilo.

“Daleko od toga da sam ponosan svojom posljednjom borbom. Svoj strah koji se pojavio u prošlog borbi sam unio u ovu. Razumijem frustracije i ljutnju svojih fanova, trenera, timskih kolega, članova obitelji i prijatelja. Iskreno mi je žao zbog toga. Neću vas više nikada iznevjeriti. Sve što mogu napraviti je vratiti se, dokazati se da i dalje mogu te vas sve ponovno učiniti ponosnima”, napisao je Kamerunac.

Frustracije nastupom Francisa Ngannou nije skrivao niti njegov donedavno najveći fan, Dana White, a još jedan veliki fan, Joe Rogan, rekao je da se tek u ovoj borbi vidjelo kako je to uistinu borac koji ozbiljno trenira tek pet godina. Od najopakijeg čovjeka svijeta, koji je bio apsolutni favorit u borbi protiv Stipe Miočića, postao je uplašeni amater. I biti će zanimljivo vidjeti što će učiniti da to pokuša promijeniti i vratiti se na ono kako je bilo prije siječnja ove godine i nastupa na UFC 220 eventu u Bostonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI