Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Bio sam dobar u matematici…” Ngannou otkrio kojim bi se zanimanjem danas bavio da je imao novaca za školu | Fight Site

“Bio sam dobar u matematici…” Ngannou otkrio kojim bi se zanimanjem danas bavio da je imao novaca za školu

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2018 18:45h Autor:

Francis Ngannou

Francis Ngannou danas je velika UFC zvijezda i jedan od najboljih boraca teške kategorije, no njegov život prije slave i uspjeha nije uvijek bio tako sjajan.

Već je poznata priča kako je 31-godišnjak iz Afrike došao u Francusku gdje je u Parizu neko vrijeme živio kao beskućnik da bi u konačnici otkrio MMA i stvorio ime u sportu.

Ngannou je sada na društvenim mrežama podijelio video svog posjeta rodnom Batieu u zapadnom Kamerunu gdje se prisjetio teškog djetinjstva.

“Rođen sam u jako siromašnoj obitelji, uvijek nam je svega manjkalo. U djetinjstvu sam se često selio što znači da nisam stvarao veze. Svake sam se godine iz jedne škole selio u drugu. Nikada nisam imao prijatelje. Mislim da sam zato postao takav samotnjak.”

“Predator” je također progovorio o životnim ciljevima i snovima koje je imao prije nego što je postao borac i otkrio kako je htio postati arhitekt.

“Nakon što su mi se roditelji razveli, želio sam postati odvjetnik jer sam vidio koliko su skupe njihove usluge. Prije toga, jako mi je dobro išla matematika pa sam tako razvio strast prema arhitekturi. Jako brzo sam razumio stvari. Skicu zgrade, nacrte, i tako dalje. No zbog nedostatka novca sam napustio školu.”

Video intervjua možete pogledati na službenom Instagram profilu Ngannoua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI