Ngannou odustao od Overeema: “Sada želim Stipu, a nakon toga mogu prebiti ostale izazivače!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2017 11:00h Autor:

Stipe Miočić i Francis Ngannou

Čim je do njega stigla vijest kako mu propada meč s Juniorom Dos Santosom, Francis Ngannou je prozvao Alistaira Overeema. ‘The Reem’ je nekoliko dana nakon toga i sam odgovorio da je spreman prihvatiti taj izazov, ali tek tamo negdje u studenom ili prosincu, no izgleda kako se kamerunsko-francuskom teškašu i ne čeka toliko dugo.

‘Predatorova’ prva, a možda čak i u ovim trenucima jedina želja, je aktualni teškaški prvak Stipe Miočić!

“Nakon što su JDS-a povukli s ‘carda’, svi iz top 15 su bili zauzeti. Jedino je Overeem bio slobodan, no on je rekao da je ozlijeđen. No čuo sam da je spreman za studeni ili prosinac. Ne znam… Mislim da mi sada mogu dati Stipu. Želim Stipu! Želim se boriti za pojas, a onda nakon toga mogu prebiti sve ove likove koji će postati izazivači. Nisam imao borbu od siječnja i vrijeme je da krenem dalje. Ja zaslužujem i želim Stipu”, jasno je Ngannou iznio svoje želje prilikom gostovanja na The MMA Houru.

Ngannou trenutno zauzima četvrto mjesto na ljestvici izazivača, a ispred njega su, uz Overeema, još jedino Fabricijo Werdum i Cain Velasquez. Stav nizozemskog borca je poznat, poznato je i da ‘Vai Cavalo’ ima dogovoren meč s Derrickom Lewisom, dok Velasquez još uvijek treba otkriti informacije o povratku kojeg iščekuje velik dio MMA fanova…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI