Ngannou odgovorio Stipi i poslao mu novo upozorenje (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2017 09:05h Autor:

Francis Ngannou

Krenuo je “trash talk” između Stipe Miočića i sada njegovog jasnog izazivača Francisa Ngannoua. Do sada nismo mislili da su obojica ovih boraca uopće sposobni i voljni na ovako nešto, no očito ih je veliki dvoboj koji se približava angažirao i na ovom za njih do sada nepoznatom polju.

Naime, niti jedan niti drugi borac nisu skloni raspravama po društvenim mrežama i prepucavanju po medijima, a do sada su uglavnom “pričali” unutar Octagona. No, francusko-kamerunski borac se malo “oslobodio” uoči dvoboja protiv Overeema, a sada je jasno da je dobio krila nakon što ga je nokautirao.

U intervjuima nakon UFC-a 218, kada je postalo jasno da je on izazivač broj jedan u teškoj kategoriji, gorostas je poručio da “Miočić nikada nije bio pravi, nego privremeni prvak koji mu je čuvao pojas…”

U ponedjeljak smo vidjeli prvu reakciju Miočića, a ona je u najmanju ruku bila zanimljiva. Ali i mirna, baš kao što priliči Stipi. Objavio je fotografiju sebe kako se ironično smije te je usput poslao Kameruncu poruku “I dalje…”

Tek nekoliko sati trebalo je novopečenom izazivaču za odgovor i upozorenje Stipi. Svoju poruku je poslao preko Twittera.

“Uživaj u pojasu dok možeš i oprosti se od njega prije sljedeće borbe. Novi prvak…”

Miočić odgovorio na situaciju s Francisom Ngannouom (FOTO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI