Ngannou odgovorio Joshui i poručio UFC-u: “Dajte mi Lesnara, to je borba koju sanjam i čekam već dugo vremena” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2018 12:27h Autor:

Lesnar i Ngannou (Instagram)

Već je duže vrijeme poznato kako Derrick Lewis pokušava dogovoriti meč s Francisom Ngannouom, a od nedavno s Kameruncem u oktogon želi i legendarni Mark Hunt. ‘Super Samoan’ je za taj dvoboj predvidio mjesec kolovoz i event na Havajima, ali čini se da niti on niti Lewis nisu prva želja posljednjeg izazivača Stipe Miočića.

Gostujući na The MMA Houru kod Ariela Helwanija, ‘Predator’ se osvrnuo na borbu sa Stipom, ali je i otkrio svoje želje, a one izgleda uključuju bivšeg UFC-ovog prvaka i veliku kečersku zvijezdu – Brocka Lesnara.

“Molim te Brock, vrati se, vrati se prijatelju. Potreban si nam ovdje. Trebaš nam da doneseš zabavu u ovu kategoriju. Trebaš mi da mi daš tu jebenu borbu, borbu koju sanjam i čekam već dugo vremena”, glasila je prozivka Kamerunca.

Što se tiče Lewisa i Hunta, Ngannou ih ne otpisuje jer je spreman, kako sam kaže, prihvatiti ono što mu UFC ponudi, ali Lesnar je ipak taj koji mu je prvi na listi želja.

“Puno se njih želi boriti sa mnom. Hunt bi bio sjajan protivnik, ali ja želim Brocka, Brocka Lesnara. Sviđa mi se ta borba. On izgleda jako veliko i snažno, a ja se zaista želim okušati protiv nekog takvog.”

Nadalje, u svom tom razgovoru oko njegovih potencijalnih protivnika, Francis se osvrnuo i na boksačkog prvaka Anthonyja Joshuu koji je nedavno izjavio da i sam razmišlja o prelasku u MMA te je pritom izdvojio upravo Ngannoua kao zanimljivo ime s kojim bi volio odmjeriti snage u oktogonu.

“Čuo sam da se Anthony Joshua namjerava boriti u MMA-u i da se želi suočiti sa mnom. Što se mene tiče, možemo to učiniti na obje fronte, u oktogonu i u ringu”, glasio je Ngannouov odgovor boksačkoj zvijezdi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI