Ngannou objasnio što Overeema čini tako opasnim

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2017 20:57h Autor:

Alistair Overeem

Na večerašnjoj UFC 218 priredbi ćemo saznati koliko zaista vrijedi Francis Ngannou. Nova nada teške kategorije ukrstit će rukavice s legendom sporta, Alistairom Overeemom, što će biti daleko najteži ispit njegove karijere.

Kamerunac je u siječnju nokautirao Andreija Arlovskog upisavši petu uzastopnu pobjedu u promociji. Iako se radilo o velikom imenu, Nagnnou tvrdi da mu bivši prvak nije bio najteži protivnik do sada.

“Bila je to dobra pobjeda”, rekao je Nagnnou za Bloody Elbow. “On je bivši UFC prvak. Upisati pobjedu nad takvim borcem je sjajno. Bio sam jako sretan. U redu, to je bila velika pobjeda, ali i moje ostale borbe su bile dobre. Bilo mi je lakše protiv ovog velikog imena nego u nekim drugim borbama. Borio sam se s nekim tko nije bivši UFC prvak i on me odveo u drugu rundu. Stoga sam sretan i (Arlovski) me pogurao naprijed, ali i moje ostale borbe su to učinile.”

No Overeem je sasvim druga priča i Nizozemac će bez sumnje biti najteži i najiskusniji protivnik s kojim se Ngannou ikad suočio.

“Mislim da je u ovom trenutku, na UFC-ovom rosteru, Alistair Overeem opasan protivnik . Čvrst je i pametan. Jako je pametan i to ga čini opasnim. Ima puno iskustva. Zna puno o ovom sportu. On je veliki izazov za mene, ali mislim da neće pobijediti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI