Ngannou o komentarima Dane Whitea: Nisam ga vidio od borbe protiv Stipe, ne znam što je mislio

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2018 08:34h Autor:

Francis Ngannou

Francis Ngannou prokomentirao je riječi Dane Whitea, koji je izjavio kako je njegov ego razlog izuzetno lošeg nastupa protiv Derricka Lewisa, koji je rezultirao porazom.

Ngannou je odmah nakon borbe, u kojoj je izgledao kao netko tko tamo ne želi biti, rekao kako je problem bio u njemu, odnosno u tome kako se postavio prije borbe. Zapravo, razlog je ono što je doživio u borbi protiv Miočića.

“U borbi sam mislio samo o svom tijelu, bio sam uplašen zbog onoga što se dogodilo protiv Stipe. Bilo me strah da bi se moglo ponoviti i borbu sam proveo u pokušaju kontroliranja straha”, ponovio je Ngannou izjavu, nakon čijeg je prvog iznošenja White rekao da je zapravo stvar u Francisovim problemima s egom, odnosno da je kod njega doživio najveću štetu u borbi protiv Stipe. Također je dodao da se okružio krivim ljudima.

“Ne znam što je time htio reći i tko su ljudi o kojima govori. Mislim da biste to trebali pitati njega jer vam jedino on može dati taj odgovor. Meni ne govori ništa, a i nisam ga vidio od borbe protiv Stipe, tako da ne mogu znati što misli. Meni osobno nije rekao baš ništa”, objasnio je Ngannou. Čini se da je predsjednik UFC-a brzo odustao od svoje drage igračke, odnosno borca kojem je omogućio sve uvjete da bi ovaj postao teškaški prvak.

Ipak je kratko prokomentirao spomenuti ego:

“Naravno da ću se složiti s tim da imam ego, to moraš imati da bi bio borac jer ne možeš ništa napraviti ako nisi uvjeren da si bolji od drugih.”

Ngannou je izjavio kako sada barem zna na čemu morati raditi prije iduće borbe. A što se tiče nje, on se nada da bi se ona mogla dogoditi protiv Juniora Dos Santosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI