Ngannou: Nisam impresioniran Stipom, Velasquez je bolji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 12:16h Autor:

Ilustracija

Je li Francis Ngannou sljedeći izazivač Stipe Miočića? Moguće… No, tu je odluku UFC-a teško predvidjeti jer je u igri još nekoliko velikih imena koja bi prema renkingu i reputaciji trebala biti ispred kamerunskog Francuza.

Pitate li Ngannoua, koji je nedavno preselio u Las Vegas kako bi napredovao i napravio dodatni korak u karijeri, on je za! Ne samo da bi rado ukrstio rukavice s UFC prvakom, nego jedini u najnovijem Miočićevom slavlju protiv Dos Santosa ne vidi ništa posebno ili impresivno.

Već smo pisali da je odmah po završetku “main eventa” UFC-a 211 na društvenim mrežama potcijenio Miočićevu pobjedu, a sada je u emisiji The MMA Hour Ariela Helwanije dodatno dolio ulje na vatru.

“Bila je to dobra izvedba, ali nisam impresioniran”, rekao je “Predator” i dodao:

“Nisam impresioniran Stipom. Više sam impresioniran Velasquezom. Vjerujem da je Velasquez najbolji teškaš kojeg smo imali svih vremena. Zato se i protiv njega želim boriti.”

Ngannou se nikoga ne boji i svejedno mu je s kim će ukrstiti rukavice…

“Trenutačno sam broj 5. Vjerojatno bih se borio protiv bilo koga. Već sam prozvao Velasqueza. On je rekao da je trenutačno ozlijeđen, no ja bih se volio boriti protiv njega i dobiti priliku za naslov prvaka”, objašnjava rođeni Kamerunac i dodaje:

“Ali istna je da bih prihvatio meč s Miočićem da mi ga sada ponude. Spreman sam za Stipu. To je bio jedan od razloga zašto sam se preselio u Vegas. Trenutačno sam spreman za bilo koji izazov. Ako mi daju priliku, iskoristit ću je.”

Na sugestiju Helwanija da i dalje možda nije spreman za takav kalibar protivnika, Ngannou kontrira…

“Uvijek će postojati takvi ljudi koji nešto tako tvrde. To su skeptici. Oni će uvijek reći da nisam spreman, da bih treba više raditi, još učiti. ‘Stipe je pretvrd i slično…’ No, dok ne probaš, nitko ne može biti siguran. Ono što je sigurno jest da bih se volio boriti protiv njega”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI