Ngannou: Naučio sam neke druge aspekte ovog sporta! Vratit ću se jači!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2018 13:07h Autor:

Screenshot

Francisu Ngannouu se moraju priznati tri stvari nakon meča protiv Stipe Miočića na UFC-u 220 u Bostonu…

Kamerunac je pokazao da svakako može primiti udarac i ostati na nogama, imao je ogromnu volju za pobjedom čak i u petoj rundi kada je jedva stajao na nogama što govori o njegovom karakteru i konačno, poraz je podnio poput gospodina. Nakon što je deklasiran od strane Stipe Miočića, gorostas je vrlo pošteno priznao poraz i odao priznanje američko-hrvatskom borcu.

Čak i na press konferenciji nakon meča, kada su novinari pokušali pronaći neke olakotne okolnosti za njegov nedostatak kondicije, Ngannou je pošteno odgovornost preuzeo na sebe i poručio kako jednostavno mora naučiti još neke segmente ovog sporta u kojem je relativno kratko. Za Miočića je rekao da ga je podcijenio i da se radi o puno boljem borcu nego što je to očekivao.

U poruci koju je Kamerunac objavio u nedjelju na svom službenom Twitteru, Ngannou se ponovno osvrnuo na drugi poraz u karijeri.

“Nažalost, meč u subotu nije prošao onako kako sam ja to želio. No, naučio sam neke duge aspekte ovog sporta i vratit ću se jači! Vjerujte mi!”, napisao je na Twitteru.

Ovo je bio tek drugi poraz za Ngannoua u čitavoj karijeri i prvi od kada je stigao u UFC. Iako mu je na UFC-u 220 očitana bukvica iz slobodne borbe, nema sumnje kako je “Predator” pokazao velik potencijal te u budućnosti treba očekivati da će ponovno doći u priliku napasti pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI