Ngannou: Mogu završiti meč protiv Miočića u kojem god trenutku poželim, svugdje sam nadmoćan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 14:08h Autor:

Francis Ngannou

“Kažete da je Stipe prvak s razlogom. Da, to je istina. On jest prvak s razlogom, a razlog je taj što pravi prvak nije bio tu. Sada kada pravi prvak stiže, Miočić više neće biti šampion”, izjavio je samodopadni Francis Ngannou samo deset dana prije ulaska u Octagon protiv UFC prvaka Stipe Miočića u glavnoj borbi UFC-a 220.

Kamerunski gorostas je u razgovoru za MMAJunkie ustvrdio da ima prednost naspram Miočićem u svakom pogledu. Unatoč tome što je on počeo sa slobodnom borbom prije par godina, a Stipe je bivši NCAA hrvač i Golden Gloves boksač, Ngannou je uvjeren da je bolji u bilo kojem segmentu slobodne borbe.

“Naravno da je Stipe dobar hrvač, ali uz malo moje tehnike, plus moja snaga… Mogu završiti ovaj meč gdje god želim, kada god želim. Svaku stvar koju će pokušati protiv mene ću zaustaviti. Postavit ću mu zamke, a on će se sam uhvatiti u jednu od njih”, objašnjava Ngannou.

Pobjedniku će pripasti i etiketa “najopasnijeg čovjeka na planeti” koju je do sada u svom vlasništvu imao hrvatsko-američki nokauter. Ngannou silno želi taj nadimak jer vjeruje da se radi o bitnoj stvari…

“To je nešto iznimno bitno – ne možete reći da to ništa ne znači. To je vrlo značajno, ali je li to sve? Ne, to je samo jedan korak. Sve što sam do sada radio, radio sam korak po korak. Tako planiram i dalje. Ovo je samo korak na putu prema onome što ću ukupno ostvariti”, obećava Kamerunac s francuskom putovnicom i dodaje:

“Ne želim samo pobijediti Miočića i postati prvak. To onda nije za mene gotovo. Želim učiniti nešto stvarno posebno. Ne znam što, ali nešto što do sada nitko nije napravio.”

Ngannou možda ne zna da je upravo pred jednim takvim postignućem naš Miočić. Naime, ukoliko pobijedi i u trećoj uzastopnoj obrani naslova prvaka u teškoj kategoriji, za rukom će mu poći nešto što nikome nije pošlo do sada. Stipe će time postati najuspješniji i najbolji teškaš u povijesti UFC-a. No, Ngannou ima svoj plan i uopće ne sumnja u pobjedu protiv Miočića.

“Nekada mi se sve ovo čini normalno, jer sam čak i prije debija za UFC imao neki osjećaj i vjeru u sebe. Uvijek sam vjerovao da ću uspjeti i napraviti nešto posebno. Čak i prije nego što sam krenuo u slobodnu borbu. To je u biti bio i razlog mog ulaska u sport. Ako u sebi osjetite da imate nešto posebno, što ne možete objasniti, to jednostavno morate pokazati ljudima”, zaključuje Ngannou za MMAJunkie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI