Ngannou: Brži sam od Overeema, a sigurno sam i jači! Bit će nokautiran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2017 10:28h Autor:

Screenshot

Francusko-kamerunska teškaška UFC senzacija Francis Ngannou će se na UFC-u 218 suočiti s bivšim Dream, Strikeforce i K-1 prvakom Alistairom Overeemom.

U intervjuu za FloCombat, danas stanovnik Las Vegasa, je ponovio više manje sve što je rekao i u posljednjem intervjuu, a tiče se nadolazećeg dvoboja koji bi mogao odrediti prvog izazivača. Naime, i Overeem i Ngannou su uvjereni da ih samo ta pobjeda dijeli od pokušaja napada na titulu koju suvereno drži Stipe Miočić. Jesu li u pravu ili ne, saznat ćemo nakon meča koji je na rasporedu 2. prosinca. Zadnja će, kao i obično, biti ona Dane Whitea…

“Za mene je sve ovo vrlo frustrirajuće jer sam posljednji meč odradio još u siječnju. Nadao sam se boriti u rujnu, ali su povukli mog protivnika. Ovo je odličan match up, bez sumnje. Znao sam da ću se boriti protiv Alistaira Overeema jedan dan, tako da sam se spremao za ovaj meč čitavu karijeru. Nakon ove borbe mi moraju dati šansu za titulu. Overeem je trenutačno veći izazov od Juniora dos Santosa zato što iza sebe ima odlične rezultate. Odlično se bori i konstantno pobjeđuje.”

Upitan o kvalitetama koje “The Reem” donosi u Octagon, Ngannou odgovara:

“Alistair je prije svega fizički ogroman. Radi se o vrlo kvalitetnom borcu s kick boxing prošlošću. Vjerujem da je dobar i na podu i da tamo ima smeđi pojas. Prije nekoliko godina je potpuno promijenio način na koji se bori i postao je pametniji i bolji borac. Danas, kada se borite s njim, morate računati na sve.”

No, “Predator” je uvjeren u svoje slavlje. Uopće ne sumnja da će nokautirati UFC-ovu zvijedu…

“Ja, s druge stane, donosim briznu. Više brzine od Alistaira. Snažniji sam od njega, niti u to ne sumnjam. Osim toga, imam i snažniji udarac, koji uvijek nosi nokaut. Upravo to će se dogoditi u ovom meču. Siguran sam da ću nakon pobjede dobiti šansu za napad na pojas. Ja sam sada trenutačno 4. na rang ljestvici. Tako da sam uvjeren da napadam pojas nakon pobjede protiv Overeema”, zaključio je u UFC-u neporaženi teškaš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI