Nezamislivo: Sonnen odao priznanje Andersonu!

UFC 03.10.2011 08:17h Autor:

Chael Sonnen

Dogodilo se nezamislivo – Chael Sonnen je odao priznanje Andersonu Silvu. Dapače, ustvrdio je da mu “treba skinuti kapu i čestitati na svemu što je napravio”.

Što je rezultiralo ovakvim obratom? Teško je reći, no svakako je na ove riječi poštovanja utjecao i posljednji Paukov nastup u kojem je deklasirao Yushina Okamija.

“Sve je teže poricati da mu treba odati priznanje. Više godina je izbjegavao Okamija, no kada je napokon ušao u kavez, izgledalo je jako lagano. To naravno ne znači da je Anderson bolji od mene. Pogledajte snimku meča na UFC-u 117. I dalje mislim da konstantno izbjegava i bira protivnike. No slušajte, njegove pobjede i porazi dovoljno govori. Htio ja to priznati ili ne, on je na koncu napravio bolji posao od svih ostalih. Napravio je bolji posao od mene i on je prvak”, izjavio je Sonnen za MMAJunkie i dodao:

“To ne znači da ću prestati upirati prst u njega, ali moram priznati da je napravio dobar posao i da mu se mora malo skinuti kapa.”

Ukoliko Chael Sonnen pobijedi Briana Stanna na UFC-u 136 koji je na rasporedu već idućeg tjedna, UFC-ov brbljavac bi mogao dobiti drugu priliku za naslov prvaka. Prvu je gotovo iskoristio prije gotovo godinu dana…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI