Newell dobio ime protivnika koji ga dijeli od UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2018 15:41h Autor:

Nick Newell

MMA borac s hendikepom Nick Newell je saznao ime protivnika s kojim će ukrstiti rukavice u meču koji će odlučiti o njegovoj sudbini u UFC-u. Naime, u srijedu je objavljeno da će se Newell boriti protiv Alexa Munoza 24. srpnja na Dana White’s Tuesday Night Contender Series eventu.

Ukoliko uspije stići do pobjede i ostvari to na dovoljno impresivan način da zadivi Danu Whitea koji će sve gledati iz prvog reda publike, Newell bi se napokon trebao naći u UFC rosteru. Vijest je prvi objavio MMAToday, a kasnije je potvrđena od strane službenog UFC-a.

Newell se posljednje borio u travnju kada se vratio nakon dvije godine provedenih u mirovini. U tom je meču svladao Sonnyja Luquea prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi. Ukupni profesionalni “score” mu se zaustavio na impresivnih 14-1, a ovaj jedan poraz je stigao od Justina Gaethjea.

Stoga UFC više nije mogao ignorirati njegove rezultate i neospornu kvalitetu, neovisno o hendikepu, pa su mu odlučili pružiti šansu. Doduše, nije odmah dobio ugovor s elitnom promocijom, ali ga može izboriti kroz DWTNCS šou.

Njegov protivnik Alex Munoz je neporažen u profesionalnoj karijeri uz dosadašnjih 4-0. I on će pokušati zadiviti Danu Whitea i izboriti ugovor s elitnom promocijom.

Svi parovi 24. srpnja:

Nick Newell vs. Alex Munoz
Chris Birchler vs. Jim Crute
Mike Davis vs. Sodiq Yusuff
Josh Appelt vs. Jeff Hughes
Chase Hooper vs. Canaan Kawaihae

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI