Nevjerojatno: Sudac propustio prvu rundu meča s UFC 204 priredbe, poraženi borac traži poništenje odluke!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 11:24h Autor:

Santos vs Martins

Pomalo bizarna situacija se odvila u prvom meču večeri na nedavno održanoj UFC 204 priredbi u Manchesteru. Naime, prvu rundu dvoboja između Adriana Martinsa i Leaonarda Santosa sa svog mjesta nije ispratio jedan od trojice sudaca koji su zaduženi za bodovanje.

Riječ je o sucu Jeffu Mullenu koji se na početku borbe nije našao u društvu kolega Macieja Motylewskog i Paula Sutherlanda. Da stvar bude gora, borci su odradili prilično izjednačen meč koji je u konačnici podijeljenom odlukom pripao Santosu, borcu kojem je Mullen dodijelio prvu i drugu rundu.

Dok mediji javljaju da je sudac propustio uvodnih pet minuta, pojavile su se i informacije da ih je navodno ispratio iz prvih redova, ali i ne sa svog propisanog mjesta. Bilo to istina ili ne, iz Martinsovog tima su najavili žalbu kojom žele promijeniti ishod meča u ‘no contest’, jer čak i da je sudac pratio prvu rundu s mjesta na kojem nije trebao biti, ista je bila toliko neizvjesna da mu je propuštanje jednog udarca moglo utjecati na odluku.

S obzirom da na području održavanja eventa nema komisije koja bi donijela odluku o ovom propustu, o cijeloj bi situaciji trebao presuditi UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI