Nevjerojatno! Bektiću se ozlijedio i zamjenski protivnik isti dan kad je najavljen

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2016 14:23h Autor:

Mirsad Bektič

Istog dana kad je Mirsad Bektić saznao ime zamjenskog protivnika za UFC 204 nastup, ostao je bez istog, budući da se Jeremy Kennedy ozlijedio na treningu.

Ovo već uistinu postaje nevjerojatno. Osim što Mirsad Bektić, osim u svojoj prvoj UFC borbi, još nikad nije nastupio protiv prvobitno najavljenog protivnika, ovo što mu se događa oko nastupa na UFC 204 idućeg vikenda u Manchesteru, uistinu prelazi granice normale.

Nakon što je prije par dana borbu s ovim Srebreničanom otkazao Arnold Allen, jučer je najavljeno kako će ga zamijetio mladi kanadski borac Jeremy Kennedy te da će Bektić ostao u prvoj borbi glavnog programa eventa. No, samo nekoliko sati nakon te objave, Kennedy je doživio ozljedu na treningu, koja mu je onemogućila dolazak i nastup u Manchesteru.

Tako se sad UFC matchmakeri ponovno nalaze u problemima, budući da je do eventa samo šest dana. Za Bektića bi bilo jako teško ostati bez ovog nastupa, budući da je napokon odradio jedne pripreme bez ozljeda, a i posljednji put se borio krajem svibnja prošle godine. Nadamo da kako će neka zamjena ipak biti pronađena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI