Nevjerojatno, ali istinito: Jones i Sonnen postaju frendovi! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2012 09:47h Autor:

Jones VS Sonnen

Zajednički boravak od otprilike šest tjedana u istoj kući učinio je ono što su mnogi do prije mjesec dana smatrali gotovo pa nemogućim. Jon Jones i Chael Sonnen prilično su se dobro upoznali, a moglo bi se čak reći i da polako postaju prijatelji, iako ih čeka međusobni okršaj krajem travnja iduće godine u New Jerseyju.

17. sezona The Ultimate Fighter showa bit će definitivno među najgledanijim, prvenstveno zbog trenera koji su sudjelovali, Jones i Sonnen zasigurno će privući veliki interes javnosti. Mnogi se već unaprijed raduju njihovim verbalnim sukobima u kući, no boravak pod istim krovom imao je zapravo suprotan efekt.

"Imam sad ipak više poštovanja prema njemu, zapravo i nije loš karakter kao što sam mislio. Vrlo je dobra osoba kada ne promovira borbu, zaista nije loš. Bilo je vrlo zabavno u TUF-u, saznao sam o sebi jako puno, ali sam i upoznao neke vrlo zanimljive osobe", rekao je Jon. Još početkom studenog Jones je puno oštrije govorio o svom idućem protivniku.

"Trenerski posao je bio nešto potpuno novo za mene. Po prvi puta morao sam se fokusirati na druge, što im mogu dati i kako im mogu pomoći. To je bilo vrlo korisno za mene, drago mi je što sam mogao pomoći."

"Vrlo je važno da se držimo određenog sustava s kime se bore prvaci, kako bi bilo zanimljivije. Mlađi borci moraju vidjeti da mogu mnogo postići ako budu naporno radili. No, jednako je bitno i da se zabave fanovi", rekao je Jon na pitanje je li Chael zaslužio meč. Očito nije htio izričito odgovoriti da Sonnen ne zaslužuje meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI