Neutješni Gustafsson "ronio krokodilske suze" nakon teškog poraza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2015 10:22h Autor:

Screenshot

Javnost MMA borce često zamišlja kao bezosjećajne grubijane koji imaju potrebnu čvrstoću izdržati sve ono što se događa unutar borilišta. No, da su i oni ljudi "od krvi i mesa" te da čitavu stvar shvaćaju itekako emotivno može se vidjeti prema posljednjem primjeru Šveda Alexandera Gustafssona koji je noćas u Stockholmu pred svojim fanovima teško poražen od Anthonyja Johnsona. "The Mauler" je nakon poraza "ronio suze poput krokodila" te ga je jedva uspio utješiti njegov trenerski tim.

"Osjećao sam se sjajno. Tih par minuta koliko smo se borili, sam se osjećao jako dobro. I u čitavim pripremama i u ulasku u sam meč sam se osjećao super. Jednostavno me uhvatio. To se događa. Ja sam danas uhvaćen", poručio je "Guss" uz dodatak da će se vratiti još jači.

Vrlo emotivna poruka je bila samo nastavak onoga što se do prije nekoliko trenutaka događalo u njegovom "kutu". Nakon poraza Šved je nekontrolirano počeo plakati, a utješiti ga nije mogao niti njegov trener. Uspio se nekako pribrati kako bi dao izjavu UFC-ovom komentatoru Joeu Roganu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI