Nesuđena izazivačica izvrijeđala Danu Whitea, a on joj dao meč na UFC-u 230

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2018 13:12h Autor:

Ilustracija

Unatoč tome što je propisno izvrijeđala svog šefa Danu Whitea, Sijara Eubanks je dobila priliku za nastup u Madison Square Gardenu. Nesuđena dvostruka izazivačica će se na UFC-u 230 sučeliti s Roxanne Modafferi u jednom od uvodnih mečeva večeri.

Radi se o revanšu iz polufinala pretposljednje sezone The Ultimate Fightera u kojem je Eubanks slavila protiv Modafferi jednoglasnom odlukom sudaca. No, umjesto da nastupi u finalu, a ujedno meču za titulu prve UFC šampionke u muha kategoriji, Eubanks je pala vagu, a njezino mjesto protiv Nicco Montano je popunila veteranka Modafferi.

Eubanks je trebala dobiti drugu šansu postati UFC prvakinja upravo na UFC-u 230 u meču protiv Valentine Shevchenko. Ovaj put je UFC zaključio da meč nije dovoljno kvalitetan pa su stvari vratili na staro. Shevchenko su preselili u Toronto na UFC 231 i ponovno je uparili s Joannom Jedrzejcyzk što je i uzrokovalo onako žestoku reakciju vatrene Eubanks.

Eubanks izgubila živce zbog micanja iz meča sa Shevchenko: “Dana, ti si jebena kukavica! Požalit ćeš zbog ovoga!”

“Dana White i Mick Maynard su gomila jebenih kukavica! Maknite me iz tog meča i zažalit ćete!, napisala je jučer bijesna Eubanks.

Na ovu poruku su joj fanovi odgovorili da bi trebala prestati s ovakvim objavama jer gubi navijače, a svi ionako žele vidjeti Joannu u meču protiv Shevchenko.

“Zar mene boli kurac za fanove? Zar mi vi plaćate račune? Ne. Imam obitelj, trenere i prijatelje koji me vole. Ne trebam jebene sljedbenike da bih bila sretna!”, odgovorila im je Eubanks.

Samo dan kasnije UFC je objavio da Eubanks ipak ostaje na popisu borbi, ali umjesto sa Shevchenko, sudarit će se ponovno s Modafferi. To ju je očito razveselilo i oraspoložilo jer se sretnom viješću pohvalila na svom Twitteru. Samo dan ranije je tamo rigala vatru na svoje šefove.

Modafferi je na 22-14  u profesionalnoj karijeri, dok je Eubanks tek na 3-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI