Nestao jedan uzorak Lesnarovog doping testa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2018 17:29h Autor:

Brock Lesnar

Čini se da je jedan uzorak doping testa Brocka Lesnara nestao iz baze podatka antidopinške agencije USADA-e.

WWE zvijezda i bivši prvak UFC-a Lesnar (41) iduće godine planira povratak u Octagon kako bi se obračunao s aktualnim prvakom Danielom Cormierom zbog čega se trenutno nalazi u fazi višemjesečnog testiranja na nedozvoljene supstance.

No, na službenim stranicama USADA-e u razdoblju između 28. studenog i 7. prosinca došlo je do promjena u podacima. Točnije, jedan od dva Lesnarova uzorka predana tijekom jednog tjedna u listopadu jednostavno je nestao iz njihovih tablica. Lesnar je također jedini borac kod kojeg su zabilježene promjene.

Osim što je bizarno, u Lesarovom slučaju ova situacija podiže veliku prašinu s obzirom na njegovu reputaciju i povijest s antidopinškom agencijom. USADA je naime 2016. napravila iznimku i slavnom kečeru dopustila da bez rigorozne doping kontrole nastupi na UFC-u 200 protiv Marka Hunta.

Lesnar je borbu dobio jednoglasnom odlukom, ali je rezultat kasnije poništen kada je utvrđeno da je bio pozitivan na doping. Hunt je promociju optužio da su znali da koristi doping i svejedno mu dopustili nastup zbog čega još uvijek vodi sudsku parnicu protiv Lesnara i UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI