Neporažni nokauter Diakiese usmeno dogovorio jako uzbudljivi meč: Jebeš njega, borit ćemo se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2017 12:18h Autor:

Marc Diakiese/ Photo: Igor Mićić

Odmah nakon što je prošlog vikenda u Londonu upisao svoju treću pobjedu u UFC-u, spektakularnim nokautom za samo 30 sekundi, neporažni Marc Diakiese (12-0) dobio je ponudu za meč od ratobornog “strikera” Paula Feldera (13-3).

“Jebeš njega, borit ću se s njim” rekao je Diakiese u backstageu za Severe MMA. “Ako želi borbu sa mnom, borit ćemo se. Jednostavno je.”

Čini se da se “Kostolomcu” ponuda zaista svidjela pa je putem Twittera nastavio priču s Felderom. Dvojac je razmijenio nekoliko poruka i usmeno dogovorio borbu.

“Pokazao si kolika si kukavica, umjesto da me sam izazoveš, tražio si nekoga da to učini umjesto tebe”, počeo je Diakiese.

“Meni je do akcije, ne do priče”, odgovorio je Felder. “Možeš pričati sranja koliko god hoćeš. Potpiši ugovor i ja ću te čekati.”

“Vidim da želiš malo pozornosti”, nastavio je Diakiese. “Ne brini se, dobit ćeš je jer sada si na mom radaru.”

“Učinimo to onda”, zaključio je Felder.

“Ti ‘cowboy wannabe’, radim na tome i vidimo se uskoro”, odgovorio je Diakiese trening partneru Donalda “Cowboy” Cerronea.

Ovaj okršaj bi potencijano mogli vidjeti dosta brzo budući da je Diakiese izrazio želju za nastupom na Fight Night priredbi u Stockholmu, 28. svibnja. No Felder, koji je prije mjesec dana u Halifaxu s bonusom nagrađen za nokaut Alessandra Riccija, novi nastup želi ipak nešto kasnije, 16. srpnja u Glasgowu.

U svakom slučaju, ako se UFC složi, čini se da nas čeka jedna jako napeta borba puna akcije između uzbudljivog novog talenta i provjerenog razbijača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI