Neporaženi talent Burns uoči večerašnjeg UFC-a: Samo je pitanje vremena kada ću završiti Magomedova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2015 20:09h Autor:

Gilbert Burns & Rashid Magomedov

Večerašnji UFC Fight Night 77 donosi i borbu između dva velika mlada talenta u lakoj kategoriji. Neporaženi Gilbert Burns suočit će se s razvikanim Rusom Rashidom Magomedovom.

Magomedov je u 19 odrađenih borbi poražen samo jedanput i to još 2010. U UFC-u uživa niz od tri pobjede, ali sada će se suočiti s trostrukim svjetskim BJJ prvakom Burnsom koji će također tražiti svoju četvrtu uzastopnu pobjedu u prestižnoj organizaciji.

"Ljudi puno očekuju od mog protivnika, govore da je izdržljiv i tehnički dobar i slažem se s tim. On je dobar borac, ali mislim da meni on ne otežava posao. Slab je u parteru. Bit će teško naći pravu distancu i trenutak, ali srušit ću ga i dominirati na podu", predviđa "Durinho".

Ključ pobjede Burns vidi u pravom tajmingu.

"Nezgodan je u stojci i ima dobro hrvanje, ali u parteru nije najbolji. Ima dobru obranu od rušenja i izbjegavat će parter pod svaku cijenu. Pokušat će zadržati borbu u stojci, ali to su svi moji dosadašnji protivnici pokušavali. Ja ću učiniti ono što uvijek učinim, zatvorit ću distancu i srušit ću ga."

Neporaženi Brazilac je siguran u pobjedu i tvrdi da je to samo pitanje vremena:

"Samo je pitanje vremena. S vremenom ću preuzeti kontrolu borbe. Moram ostati smiren i koristiti svoje iskustvo. Može me udarati i srušiti jer ja ću biti spreman za rat. Bit ću usredotočen na to da ga završim, natjeram da tapka. Bit će to pravi rat i kad završimo na podu neću propustiti ni jednu poziciju da ga natjeram da preda meč."


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI