Nemojte zaboraviti da se ovaj vikend od kaveza oprašta jedan od najvećih!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2018 10:55h Autor:

Vitor Belfort

Bivšeg UFC prvaka Vitora Belforta, nakon 21 godine od njegovog prvog nastupa u Octagonu, uskoro čeka i onaj posljednji. “The Phenom” će ovaj vikend  nastupiti na Fight Night priredbi u St. Louisu, a protivnik će mu biti Uriah Hall.

Iako je meč protiv Natea Marquardta u lipnju trebao biti i onaj oproštajni, kako to obično biva, Brazilac se predomislio te je odlučio iskoristiti i zadnji meč u aktualnom ugovoru. No, ovaj put Belfort kaže da je zaista gotovo…

“Već u ponedjeljak ću krenuti s otvaranjem dvorana po Brazilu. Ulažem u svoj posao. Mislim da je vrijeme odmoriti tijelo, tako da sam sada fokusiran na Belfort Fitness and Lifesyle franšize, ne samo u SAD-u, nego i u Brazilu”, odgovara Belfort na pitanje što će raditi nakon umirovljenja.

Svjestan da će biti suočen s velikom kušnjom kada je u pitanju eventualni povratak, Belfort je javno obznanio cijenu ispod koje više ne ulazi u borilište. Pa ako ima zainteresiranih…

“10 milijuna dolara ili više, samo da bih započeo razgovor. To je moj broj. I onda ćemo pričati.”

“To je mnogo novca. Mnogo, mnogo novca. Mnogo milijuna. Ali neovisno o tome, uvijek ću trenirati i biti posvećen sebi. Imam mnogo prijatelja koji se i dalje bore, tako da ću uvijek biti spreman jer volim raditi ovo što radim. Ovo je moj stil života, ali mora biti jako, jako zanimljivo za mene jer sam zadovoljan odlukom o umirovljenju”, objašnjava bivši šampion.

Nakon strašne karijere koja je iza njega, Belfort će se na koncu oprostiti na jednoj maloj priredbi u St. Louisu. Smeta li ga to?

“Ne, to je prekrasno. Nema velikog ili malog eventa za mene. Kada se Octagon zatvori, uvijek je isti, a meni je to užitak. Ne volim se opraštati, ne volim organizirati oproštajne zabave. Ali ovo nije nogomet. Ovo nije oproštajna borba s glazbom i roštiljom.”

“Moj prijatelju, ovo je meč i tu se ne možeš opustiti, uživati i reći pozdrav. Ovo je vrlo ozbiljan sport i zato ga toliko volim. Ovo je dobar popis borbi, pun je prvaka, pun je zvijeri, pun je budućnosti sporta. Tako da sam sretan sa svime što sam napravio, što sam postigao i što sam odradio. Osjećam se kao posebna osoba”, zaključuje “The Phenom”.

Vitor Belfort se službeno umirovljuje nakon nedjeljne borbe

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI