Nema više Brazila za Phenoma: Weidman i Belfort će se boriti u Las Vegasu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2014 09:11h Autor:

Vitor Belfort

Nakon što je Chris Weidman po prvi puta obranio svoj pojas prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji protiv dugogodišnjeg vladara Andersona Silve, odmah se znalo tko će biti njegov idući izazivač.

Dana White je i na konferenciji prije samog eventa potvrdio kako su već donijeli odluku da će status izazivača pripasti Vitoru Belfortu kojeg posljednjih godinu-dvije prati dosta kontroverzi, ponajprije radi činjenice da mečeve odrađuje samo u Brazilu gdje ima dozvolu za testosteronsku terapiju.

Nije poznato iz kojeg je razloga ne može dobiti primjerice u SAD-u, poput nekih drugih boraca, ali čini se da ili je spreman ući u kavez s Weidmanom bez TRT-a prije meča ili je UFC ipak pronašao način kako da mu riješi taj prema mnogima nemali problem.

Vlasnik UFC-a Lorenzo Fertitta otkrio je kako će Belfortov meč protiv Weidmana biti održan u Las Vegasu, koji je ipak njihova baza.

"Dosta toga sad ovisi i o stanju Weidmana nakon odrađene borbe, ali ja bih volio kad bi meč protiv Belforta bio održan u Las Vegasu tijekom svibnja ili lipnja", rekao je Lorenzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI