Nema kraja za Henda: Borim se još nekoliko godina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2012 11:48h Autor:

Dan Henderson

Bivši Strikeforceov prvak i apsolutna MMA legenda, Dan Henderson, je u ekskluzivnom intervjuu za Tatame najavio kako će se boriti još neko vrijeme te je izrazio vjeru da će odraditi još minimalno četiri borbe za UFC unatoč tome što je debelo ugazio u peto desetljeće života.

Čovjek koji se u profesionalnoj karijeri borio čak 37 puta ubilježivši pritom 29 pobjeda priznaje da mu cilj nije UFC pojas; on mu prema vlastitim riječima samo služi kao motivacija i nešto što bi moglo stići uz dovoljno uspjeha.

"Mislim da je ispred mene još nekoliko godina. U idućoj godini ću u kavez ući najmanje dva puta, stoga je logično da ću i 2014. najmanje još dva puta u borilište", izjavio je Hendo za Tatame.

UFC pojas je dobrodošla opcija, no ne i cilj.

"Meni je najvažnije da i dalje pobjeđujem, cilj mi nije UFC pojas. On mi može biti nekakva motivacija, nešto što smatram da bih mogao osvojiti. No, u svakom slučaju, pojas ne smatram nečim presudnim", objasnio je Henderson.

U svom jedinom nastupu za UFC od povratka u najjaču svjetsku MMA promociju, Amerikanac je svladao Mauricija "Shoguna" Ruu. Mnogi taj dvoboj smatraju najboljim MMA mečem u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI