Nema dvojbe: Stipe Miočić ima “najtežu ruku” UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2017 14:37h Autor:

JDS vs. Miocic

Posljednja anketa Fight Sitea, u kojoj smo Vas pitali “Tko je trenutačno najjači udarač u UFC-u?”, je u samo tri dana sakupila gotovo 2000 glasova. Odmah na početku Vam želimo zahvaliti na ogromnom odazivu kod glasanja, kao i na velikom broju komentara i sugestija.

S obzirom na ogroman interes za ovom temom, anketu ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana, a danas ćemo samo proanalizirati dosadašnje rezultate.

Prema raspodjeli glasova jasno je da smo pogodili s izborom boraca s obzirom da je tek 3 posto glasača izabralo odgovor “Netko drugi…”. No, naravno, valja ponovno naglasiti da se radilo o subjektivnom izboru i da je Octagon prepun boraca s “dinamitom u njihovim šakama”.

Za sada u anketi prilično uvjerljivo vodi UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić. Za njega je glasalo gotovo 900 ljudi, odnosno čak 48 posto ukupnih glasača. S obzirom na to da je “Vatrogasac” do svojih posljednjih pet pobjeda stigao nokautima, a u tom “odabranom” društvu onih koji su se našli na krivoj strani njegove šake su bili i Maldonado, Hunt, Arlovski, Werdum, Overeem i Dos Santos, ne čudi da je Stipe izbor broj 1.

Na drugom mjestu se trenutačno nalazi legendarni nokauter Mark Hunt sa 22 posto glasova. Niti to ne čudi s obzirom da je “Super Samoanac” od osam dosadašnjih UFC pobjeda, čak sedam ubilježio nokautima (i to šakama naravno). Među njegovim “žrtvama” su i Tuchscherer, Kongo, Struve, Nelson, Silva, Mir i Lewis. Posebno impresivno zvuči nokaut protiv Royja Nelsona, čovjeka kojeg je gotovo nemoguće nokautirati…

Treća pozija je trenutačno okupirana od strane Anthonyja “Rumble” Johnsona. Već smo naglasili da je Johnson u izbor ušao jer je nagovijestio povratak i to u tešku kategoriju. Ovaj čovjek nevjerojatne snage udarca je dobio 19 posto.

Četvrti je trenutačno senzacija poluteške kategorije Švicarac Volkan Oezdemir s 4 posto, a peti je Conor McGregor s 3 posto.

Hvala svima na dosadašnjim glasovima, a rezultate ankete možete komentirati ispod ovog članka. Anketu ćemo ostaviti otvorenom još nekoliko dana!

Tko je trenutačno najjači udarač u UFC-u?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI