Nema borbe večeri, umjesto toga UFC podijelio četiri bonusa za nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2014 23:56h Autor:

CB Dollaway

UFC je, nakon eventa u Berlinu, napravio jedan neobičan potez. Nijednu borbu nisu proglasili borbom večeri, nego su umjesto toga podijelili četiri bonusa za izvedbu. Dobitnici po 50.000 dolara su Nicklas Backstrom, Magnus Cedenblad, CB Dollaway i Gegard Mousasi.

Švedski borac Magnus Cedenblad svoj je bonus zaradio izuzetno dramatično, budući da je njegov završetak borbe došao samo sekundi prije kraja druge runde, no pritisak na vrat Krysztofa Jotka bio je presnažan te je poljskog borca prisilio na tapkanje.

Njegov klupski kolega Niklas Backstrom, koji je izuzetno glasno reagirao nakon što je obznanjen kao dobitnik bonusa, je Toma Niinimakia završio na način koji se rijetko viđa u slobodnoj borbi, gušenjem popularno nazvanim Bulldog choke.

CB Dollaway nije završio Francisa Carmonta, no nakon što je 15 minuta potpuno dominirao protiv francuskog borca, koji je u borbi ušao kao favorit, i njegov je bonus zaslužen, kao i onaj Gegarda Mousasia, koji je odradio uistinu prekrasan nastup, posebno ako se gleda s tehničkog aspekta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI