Nelson: Želio bih Lesnara, ali on se bori samo sa slabijima od sebe!

UFC 30.05.2012 06:35h Autor:

Roy Nelson (Photo by Zuffa)

Roy Nelson jedan je od glasnijih UFC-ovih boraca posljednjih dana, u medijima je gotovo svaki dan zbog svojih zanimljivih izjava, a ovog puta na red je došao njegov komentar o Brocku Lesnaru.

Brock je navodno Dani iskazao želju da istovremeno bude i kečer i MMA borac te su se sastali nakon UFC-a 146 prošlog vikenda, ali nisu ipak nikakav dogovor uspjeli postići tom prilikom. Vjerojatno će se sastati još koji put, a Nelson se nada da bi mu upravo on mogao biti idući protivnik.

“Brock se vraća i ako se zaista vrati, ja bih želio biti taj koji će mu poželjeti dobrodošlicu. Već sam na ESPN-u rekao da bih se htio s njime boriti. No, ako se i bude vratio, vjerojatno će se boriti protiv Franka Mira. To je vjerojatno jedina borba u kojoj bi mogao dobiti”, smatra Nelson.

Bradati borac nada se i da će jednog dana moći doći do prilike za borbu s aktualnim prvakom u teškoj kategoriji. “Cain se borio protiv Bigfoota, a to je borac s kojim sam ja trebao nastupiti. Stoga da sam ja pobijedio Bigfoota, ja bih idući dobio priliku boriti se za pojas. Tako to ide u MMA svijetu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI