Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nelson više ne želi biti “debeljuco”, ide na dijetu i prelazi u polutešku diviziju! | Fight Site

Nelson više ne želi biti “debeljuco”, ide na dijetu i prelazi u polutešku diviziju!

UFC 30.05.2011 14:39h Autor:

Roy Nelson

Posljednji poraz je uznemirio Royja Nelsona i više nije presretan sa “škembom” za koju je donedavno tvrdio kako mu je ponos.

Nezadovoljan svojim nastupom na UFC-u 130, Roy Nelson je izjavio kako planira otići na dijetu i spustiti kilažu zbog koje je godina prozivan UFC-ovim debeljucom. Pomoć je potražio od poznatog sportskog nutricionista Mikea Dolcea, a očito da je dvojac već u “debelim” pregovorima. To se može zaključiti prema Twitter poruci koju je Dolce ostavio na Nelsonovom profilu.

“Bilo je ugodno upoznati tebe i tvoju suprugu ovaj tjedan. Možemo nastaviti razgovor”, kratko je “tvitnuo Big Country.

Dolce je odmah dao intervju i za MMAWeekly u kojem je izjavio.

“Iskreno smatram da mogu pomoći Royju Nelsonu da pokaže sav potencijal koji ima u sebi. I ja sam nekoć bio debel, a sada imam 85 kilograma i 6 posto masti. Imao sam čak desek kila više nego što ovog trenutka teži Nelson”, izjavio je Dolce i dodao zanimljiv podatak.

“Ako Nelson želi biti izrezbareni teškaš, mogu to od njega napraviti. Ako želi nastupati u poluteškoj kategoriji, mogu i to. Vjerojatno bih ga mogao spustiti i u srednju kategoriju. Od njega bih napravio zdravijeg čovjeka koji će duže živjeti. U kratkom vremenu bi mogli dosta toga postići”, dodao je nutricionist.

Dolce je u prošlosti pomagao borcima kao što su Quinton Jackson i Thiago Alves da se dovedu u formu nakon problema s ozljedama. Pred Nelsonom je sastanak s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom na kojem će se odlučivati sudbina UFC-ovog debeljka. S drugim porazom u nizu, Roy s pravom razmišlja o spuštanju kilaže i prelasku u polutešku diviziju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI