Nelson: Upiknuo me prstom u oko, zato sam izgubio

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2017 10:49h Autor:

Screenshot

Unatoč teškom porazu i nokautu u samo 82 sekunde, najbolji islandski MMA borac se sinoć u Glasgowu pojavio na press konferenciji nakon što su zastori spušteni na još jedan UFC Fight Night.

Razočaran zbog teškog poraza, Nelson je novinarima izložio teoriju prema kojoj je ubod prstom u oko kumovao snažnoj desnici Ponzinibbija i nokautu koji je završio meč.

“Ne želim tražiti isprike, ali ovo je istina, ovo je kako se osjećam. Trebao sam zaustaviti meč kada sam dobio prstom u oko. Trebao sam to prekinuti jer sam vidio dva Ponzinibbija ispred sebe. Tako je bilo sve do trenutka koji se posljednji sjećam”, tvrdi Islanđanin koji je ponovno dodao da ne želi ništa oduzeti od Ponzinibbiove pobjede.

“Ja sam taj koji je trebao prekinuti meč u tom trenutku, a sada ne govorim da bi možda bilo drugačije da sam to učinio. Možda moji refleksi ne bi bili dovoljni neovisno o tome jesam li vidio uarac ili ne. Ovo je kako se sada osjećam i sada sam vrlo ljut na sebe jer nisam sugerirao da sam dobio udarac u oko. Bio sam pohlepan jer sam ga dobro uhvatio i mislio sam da je to to”, dodao je tužni Nelson.

Član SBG-a trenutačno ima tri pobjede i tri poraza u posljednjih šest UFC nastupa.

“Trebao sam prekinuti meč, dati priliku oku da se oporavi i nastaviti dalje. Ali nisam, i sada se tu nalazimo. Pobjeđuješ ili učiš, a od ovog ću sigurno nešto naučiti”, zaključio je Nelson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI