Nelson se sprda: S dva poraza u nizu do titule? Dajte to meni, ja sam tu kralj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 11:57h Autor:

Anderson Silva

Ukoliko Nick Diaz pobijedi Andersona Silvu, mogao bi dobiti šansu za naslov prvaka u srednjoj kategoriji već u svom drugom nastupu u -84 diviziji – otkrio je u srijedu predsjednik UFC-a Dana White dodavši da je "Pauk" veliki skalp za Nicka Diaza i da je taj potez zbog toga logičan.

Takav povlašteni status je očito izazvao inspiraciju za UFC-ovog debeljka Royja Nelsona pa se odlučio našaliti preko društvenih mreža s čitavom situacijom. Šalio se na svoj, ali i na račun Diaza i čitavog UFC-a jer stariji brat Diaz ima dva poraza zaredom stoga dobivanje izazivačkog statusa i nije nešto uobičajeno.

"Čuo sam da, ako pobijediš nekoga nakon dva poraza zaredom, dobiješ šansu za titulu. Dajte me zapišite za to jer sam ja u tome pravi KRALJ!"

Nelson je u karijeri tri puta zaredom imao dva poraza u nizu. 2008/2009 je gubio od Arlovskog i Monsona, 2010/2011 od Dos Santosa i Mira, a 2013. od Miočića i Cormiera. U posljednjem meču je nokautirao Antonija Rodriga Nogueiru prekinuvši negativan niz.

UFC-ov teškaš je uz tekst objavio i fotografiju Andersona Silve s hamburgerom iz "Burger Kinga" tako dodatno podebljavši foru. Zna se da je Nelson veliki ljubitelj brze hrane, a da je Silva zaštitno ime tog "fast food" lanca. Sve u svemu, nije pogrešno zaključiti da Nelson svaki put jedva dočeka priliku da bocne svog šefa i organizaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI