Nelson o novostima u meču protiv Cro Copa: Narasla mi je brada, a i kosa mi je duža!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2011 14:46h Autor:

Roy Nelson

“Narasla mi je kosa, a i brada mi je malo duža. Da, definitivno ćete vidjeti drugačijeg Royja Nelsona. Želim zadiviti ljude svojom bradom, to je ono na što ciljam”, izjavio je protivnik Cro Copa upitan planira li promijeniti nešto s obzirom na dva poraza u nizu koja prijete njegovom ostanku u UFC-u.

Nakon sugestije novinara da je predsjednik Dana White očekivao mršavijeg i više atletski orijentiranog borca, UFC-ov debeljko odgovara:

“Znate što? Svi govore o mojoj težini i to me prati cijelu karijeru. Ne radi se o ničem novom. Siguran sam da će svi govoriti o mojoj težini i nakon borbe sljedeću nedjelju. Razlog je taj što su ljudi zli.”

“Ja se svaki dan gledam u ogledalo, a moja žena misli da sam zgodan. Stoga, mislim da ću i dalje izgledati kao i do sada. Nadam se samo da ću odraditi bolji meč. Izgled je subjektivna stvar”, objašnjava Nelson.

S obzirom da je Cro Cop angažirao svog nedavnog protivnika, Pata Barryja, kako bi na treninzima glumio Nelsona, i ovaj je pribjegao sličnom receptu. U kamp je doveo Franka Mira, čovjeka koji je nokautirao Cro Copa, ali i pobijedio upravo njega u posljednjem dvoboju.

“Sjajno se uklopio u priču. I on je kontra gard kao Cro Cop, a s obzirom da sam ja dobar na podu poput Nogueire, sve je bilo savršeno. Nije ovo ništa novo u MMA-ju. Putevi boraca se znaju ispreplesti, posebno ako ste u ovom sportu ovoliko dugo kao nas dvojica”, zaključuje Nelson.

Dvoboj Cro Cop vs. Nelson na rasporedu je 30. listopada na UFC-u 137. Gubitnik gotovo sigurno nikada više neće nastupiti u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI