Nelson: Mitrione je Overeemov suborac, pa me ne čudi zašto ne želi doping test!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2012 09:49h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson jedva je dočekao novu situaciju zbog koje može ponovno verbalno napasti svog idućeg protivnika Matta Mitrionea. No, razlog je ovog puta i prilično opravdan s obzirom da je Mitrione izbjegao doping test prije borbe.

Radi se o, doduše, neobvezujućem doping testu koji provodi VADA, a bivši profesionalni igrač američkog nogometa iz ove prilično nezgodne situacije pokušava se izvući opravdanjem da mu jednostavno nije bilo zgodno podvrgnuti se testu u trenutku kada su to oni htjeli, odnosno da nije nikako bio u mogućnosti.

"Kad smo bili razgovarali o tome, Mitrione je rekao da mora razmisliti o svemu, a ja jednostavno ne vidim razlog zašto bi se netko bojao doping testa. Radi se o borcu koji trenira s Alistairom Overeemom, to isto možda dosta govori o cijeloj situaciji. Nije to tako teško, ili se jednostavno kaže da ili ne", rekao je Roy o inicijativi za dragovoljna testiranja prije borbe.

"Važno je da ljudi znaju da borac ne koristi nikakvu drogu. Ovo je jednostavno način da se pokaže dodatno poštovanje prema fanovima, kao da im pružimo još jednu dodatnu rundu borbe. Trebali bismo se svi zajedno potruditi očistiti ovaj sport, pa svaki put kad netko odbije dragovoljni test to predstavlja 20 koraka unatrag", smatra Nelson.

Roy i Matt bore se u finalu TUF-a 16 koje će se održati 15. prosinca navečer po lokalnom vremenu u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI