Nelson: Kompletniji sam od Cro Copa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2011 11:31h Autor:

Roy Nelson (Photo by Heavy.com)

Više nije debljina, sada je brada. Roy Nelson je ostao dosljedan pruživši ponovno novinarima hrpu materijala za pisanje i izvan kaveza. Kile su se smanjile, ali su brada i kosa itekako dobile na obujmu.

“Ovo je nešto da vama novinarima dam materijala za pisanje. Da ne bude dosadno”, izjavio je Nelson uoči meča protiv Mirka Filipovića koji je na rasporedu narednog vikenda.

Upitan o mogućnosti da upravo on bude čovjek koji će umiroviti Cro Copa, Nelson odgovara:

“Svi pričaju o tome da će se Cro Cop umiroviti. Ne znam, mnogi vjerojatno i mene guraju u mirovinu. Mirko će otići kada to bude želio. Ja ga ne pokušavam gurnuti u mirovinu. To što će možda izgubiti, ne znači da bi trebao objesiti rukavice o klin.”

Ima li dodatnog pritiska zbog dva poraza u nizu i mogućeg otkaza u UFC-u?

“Svaka borba je isti pritisak jer ne želiš izgubiti. Ako razmišljaš da ćeš izgubiti, onda je možda vrijeme za kraj”, smatra UFC-ov debeljko koji o Mirku ima samo riječi hvale…

“Cro Cop je legenda ovog sporta. Bio je Prideu i UFC-u. Isti je to borac koji te može nokautirati. Stvar je u tome što su ostali napredovali. Ljudi su kapitalizirali neke njegove greške. Pogledajte borbu protiv Mira, bio je unutra do zadnjeg trenutka. Ista stvar je bila i s borbom protiv Schauba.”

Ipak, Amerikanac smatra da je ukupno potkovaniji od Mirka.

“Kompletniji sam borac. Znam borbu na parteru, imam rušenja, snažne ruke i čvrstu bradu. Sve ove stvari te čine boljim borcem od tvog protivnika. Cro Cop je već deset godina u ovom sportu i naravno da je i on kompletan. No, kako ja to gledam, nadam se da ću pružiti svoju najbolju predstavu, a da on to neće napraviti”, zaključuje Nelson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI