Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nelson je govorio istinu: Ponzinibbio ga je čak 4 PUTA upiknuo prstom u oko (VIDEO) | Fight Site

Nelson je govorio istinu: Ponzinibbio ga je čak 4 PUTA upiknuo prstom u oko (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2017 12:39h Autor:

Screenshot

Kada je Gunnar Nelson izašao pred novinare nakon teškog poraza od Santiaga Ponzinibbija proteklog vikenda na UFC-u u Glasgowu te je ustvrdio da je nokautu kumovao “prst u oko” zbog kojeg je vidio dva protivnika u Octagonu, nitko mu nije previše povjerovao. Nije se jednom dogodilo da poraženi borac traži isprike za lošiji nastup ili jednostavno za trenutak nepažnje koji ga je koštao poraza.

Ponzinibbio odbacuje Nelsonovu teoriju o prstu u oko: “Trajao je 82 sekunde!”

No, ovaj put je Islanđanin bio u pravu, a Ponzinibbio koji je Nelsonove optužbe jasno odbacio ustvrdivši sljedeće je bio u krivu…

“Ja sam ušao u taj kavez kako bih ga nokautirao i hvala bogu, to se tako i dogodilo. Pobijedio sam nokautom. Ako se ubod prstom u oko i dogodio, bio je nenamjeran, no gledao sam ponovno borbu i nisam ga vidio. Ne znam. Ja sam ga nokautirao desnicom, to je udarac koji je sjeo. Ta desnica je odradila posao, a onda sam ga prednjim preciznim direktom samo dovršio. To ništa ne umanjuje od moje pobjede. Ono što on priča ništa ne mijenja. Postoji sudac koji je u Octagonu i on je zadužen za zaustavljanje meča u bilo kojem trenutku. Broj 8 na svijetu je trajao 82 sekunde”, odgovorio je Ponzinibbio na Nelsonove optužbe.

Da je Islanđanin govorio istinu kada je tvrdio da je bio upiknut prstom u oko, a da sudac u kavezu nije reagirao, pokazuje video koji je u ponedjeljak objavljen na YouTube servisu. On jasno pokazuje da Nelson nije dobio jedan, nego čak četiri “prsta u oko”, a da su posljednja dva bila zaista nesportska i nerazumna. Komentari MMA fanova i analitičara idu toliko daleko da tvrde kako Ponzinibbio to nije radio slučajno, nego namjerno. Naime, meč je trajao tek 82 sekunde, a Argentinac je čak četiri puta uspio upiknuti svog protivnika u oko.

“Ne želim tražiti isprike, ali ovo je istina, ovo je kako se osjećam. Trebao sam zaustaviti meč kada sam dobio prstom u oko. Trebao sam to prekinuti jer sam vidio dva Ponzinibbija ispred sebe. Tako je bilo sve do trenutka koji se posljednji sjećam. Ja sam taj koji je trebao prekinuti meč u tom trenutku, a sada ne govorim da bi možda bilo drugačije da sam to učinio. Možda moji refleksi ne bi bili dovoljni neovisno o tome jesam li vidio uarac ili ne. Ovo je kako se sada osjećam i sada sam vrlo ljut na sebe jer nisam sugerirao da sam dobio udarac u oko. Bio sam pohlepan jer sam ga dobro uhvatio i mislio sam da je to to”, izjavio je razočarani Nelson nakon poraza u Glasgowu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI