Nelson: Imam 36 godina, ali gledat ćete me još jako dugo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2012 09:39h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson u posljednjem je meču stigao do pobjede protiv Matta Mitrionea, koji je uskočio u posljednji trenutak, zahvaljujući nokautu, a čini se da ćemo tog zanimljivog borca gledati još jako dugo.

Iako je proteklog ljeta napunio 36 godina, Roy još uvijek ne razmišlja o odlasku u mirovinu, odnosno u nju planira otići tek za deset godina. Očito mu se iznimno sviđa u oktogonu. "Kada bih bio poput Hendersona, Couturea ili Liddella, to bi stvarno bilo bi super. Dosta boraca drži se jako dobro i nakon što napune 40 godina, tako da ako se vodim Coutureovim primjerom imam još pet ili šest godina, no ja mislim da ću ostati još deset godina", rekao je Roy.

Jedna od njegovih neprežaljenih prilika u karijeri je meč protiv Juniora dos Santosa, za koji je uvjeren da je vrlo lako mogao drukčije završiti, odnosno da je pobjeda mogla otići na njegovu stranu. "Da je kojim slučajem u tom razdoblju bilo moguće boriti se dvije dodatne runde, moglo je završili itekako drukčije. Svaki borac razmišlja o pojasu prava, pa tome težim i ja, ali to nije jedina bitna stvar. Svatko tko je u UFC-u bori se protiv najboljih", smatra Nelson.

U svojoj MMA karijeri Nelson je 18 pobjeda i sedam poraza, a trenutno nije poznato kada bismo ga ponovno mogli vidjeti u kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI