Nelson: Cormier nakon mene više neće biti neporažen

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2013 09:31h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson vodio je zaista duge i iznimno teške pregovore s čelnicima UFC-a o nastavku suradnje nakon što je poražen od Stipe Miočića te mu je istekao ugovor.

Iz dana u dan čak je bilo sve više MMA fanova koji su vjerovali kako za njega više neće biti mjesta u UFC-u, iako u pravilu najčešće pruži prilično atraktivan nastup, do dogovora je ipak došlo te se tako ostvarila i želja Daniela Cormiera da svoju iduću borbu odradi upravo protiv njega.

Čini se da je Nelson vrlo zadovoljan potpisanim ugovorom i kako će u najboljoj MMA organizaciji na svijetu i završiti svoju karijeru.

"Potpisao sam novi ugovor s UFC-om i rekao bih kako kod njih ostajem do kraja svog života. Radi se o velikom ugovoru i neću sigurno ni u jednoj drugoj organizaciji odraditi borbu tijekom svoje karijere. To bi se dogodilo samo ako UFC propadne, a do toga će ipak teško doći. Jedini borac u teškoj kategoriji koji još uvijek ne zna za poraz je Cormier, ali to će se promijeniti ovog listopada", najavio je Nelson meč protiv svog idućeg suparnika koji ima skor 12-0.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI