Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nelson: Ako treba, ja ću platiti testiranje svog protivnika | Fight Site

Nelson: Ako treba, ja ću platiti testiranje svog protivnika

UFC 24.05.2012 06:48h Autor:

Mirko Filipović i Roy Nelson

UFC-ov borac u teškoj kategoriji, Roy Nelson, otvoreno je progovorio o iznimno aktualnoj temi u posljednjih nekoliko tjedana. Radi se naravno o dopingu boraca i on je spreman osobno platiti testiranje svog idućeg protivnika.

Nelson je poznat po svom ne odveć atletskom izgledu, ako ćemo biti blagi, ali on se s time očito pomirio i čak se zna na svoj račun našaliti, kao primjerice na vaganju za meč protiv Mirka Filipovića kada je na sebe stavio 10-20 majica kako bi izgledao što deblje.

“MMA ostavlja gorak okus u ustima, isplati se varati. Možda ću čak osobno platiti iz  svog džepa kako bi se moj idući protivnik testirao. Onaj tko se bude morao boriti morat će dat krv na analizu i sve ostalo šta ide uz to. Ako UFC to ne bude htio financirati, ja ću. Ukoliko ne budu htjeli raditi testove, to će samo pokazati koliko je korumpiran ovaj sport”, rekao je Roy.

Nelson je prilično odlučan po ovom pitanju i traži do Dane Whitea i suradnika da napokon nešto poduzmu. “Neka odluke hoće li to srediti ili ne. Moraju povući crtu i odlučiti to srediti, inače…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI