Neki će TUF 26 gledati zbog borbi, a neki zbog ove sex bombe! (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2017 22:07h Autor:

Rachael Ostovich Berdon

UFC se odlučio pobrinuti na sve načine osigurati što veću gledanost 26. sezone Ultimate Fightera, čije je emitiranje danas krenulo. Tako su, osim kriterija kvalitete, kod izbora borkinja muha kategorije ipak odlučili malo okrenuti i na niske strasti. Tako se među sudionicama našla Rachael Ostovich, a nećemo pretjerivati ako kažemo da je u pitanju prava “sex bomba”.

Riječ je 26-godišnjakinji s Havaja, majci trogodišnje djevojčice i vlasnici skora 3-3, koja je svoje posljednje četiri borbe odradila u Invicti, uz polovičan uspjeh. Djevojka pod nadimkom “Wonder Woman”, koja se i na vaganjima pojavljuje odjevena u tu super heroinu, je upravo zbog svog izgleda mnogima upala u oko. No, osim toga je pitanju vrlo dobra hrvačica, zanimljivog agresivnog stila. Nažalost, profesionalni nastupi joj do sada nisu donijeli dobar skor, no kao amaterka je slavila u svih šest nastupa, gdje vrijedi spomenuti pobjedu protiv UFC borkinje J.J. Aldrich.

Zanimljivo, u showu je postavljena kao deseta nositeljica, i prema tome bi njenu borbu trebali gledati tek pred kraj prvog kruga. No, uopće ne sumnjamo kako će se režija pobrinuti za to da je bude u dovoljno scena tijekom svih epizoda, jer njen borilački rezime vjerojatno nije glavni razlog zašto je odabrana. Zapravo, Christine Ferrea, borkinja koja ju je podosta lako savladala početkom godine na Invicta eventa, nije uspjela osigurati mjesto u showu, iako se našla na istim “trialsima” kao i Rachael.

Uostalom, pogledajte kolekciju fotografija i videa ispod teksta, pa će vam zapravo sve biti jasno. Mi se ne budimo, a ukoliko Rachael uspije upisati i pokoji dobar nastup te osigurati UFC ugovor, promocija će svakako biti na dobitku. Rizik uzimanja u show, ako se uopće može zvati rizikom, svakako se isplati. I da, unatoč prezimenu koje podosta vuče prema ovim krajevima, nismo uspjeli doznati odakle dolaze korijeni Rachaelinog prezimena. Ipak, vrlo egzotično lice bi dalo do znanja kako joj korijeni odavdje, ukoliko i postoje, baš i nisu u posljednjim generacijama.

Objavu dijeli Rachael Ostovich Berdon (@rachaelostovichberdon)

Objavu dijeli Rachael Ostovich Berdon (@rachaelostovichberdon)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI