Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Neki brazilski fanovi su se okrenuli protiv Andersona!" | Fight Site

"Neki brazilski fanovi su se okrenuli protiv Andersona!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2013 09:13h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva gubitkom pojasa prvaka UFC-a nakon dugogodišnje vladavine ujedno je izgubio i dio svojih fanova, a predsjednik UFC-a smatra kako mu i u njegovom Brazilu sve više fanova okreće leđa.

"Znam da mu nije bilo lako doći opet u Brazil nakon što je izgubio titulu prvaka, jako puno kritika je stiglo od tamo. Ovo je njegova država, pod njezinom zastavom se jebeno bori oduvijek. Ulazi u oktogon i izgubi jedan meč i odjednom mu svi okreću leđa", smatra Dana.

"Zar je to zaslužio zbog samo jednog meča? Zar su postale nebitne sve one stvari koje je postigao? Vjerujem da mu nije lako nositi se s time, ali on to podnosi na najbolji mogući način. Nikad nećete vidjeti da će Anderson "puknuti" Kod mene se to događa svakodnevno, ali kod njega ne. On se uvijek ponaša poput pravog prvaka i dobrog čovjeka", dodao je White.

Inače, Danu su na ove riječi potaknule mlake reakcije fanova na UFC 168 media turneji, dok je u prošlom slučaju Anderson bio dočekan u Brazilu poput rock zvijezde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI