“Neka Jones dođe u srednju kategoriju ako želi protiv Andersona!”

UFC 02.08.2012 10:13h Autor:

Shogun vs. Jon Jones (photo: UFC.com)

 

Ako se itko nadao da bi se meč između Andersona Silve i Jona Jonesa mogao dogoditi, sve nade potopit će im najava Eda Soaresa da njegov borac ne planira doći u polutešku kategoriju.

Potraga za Andersonovim izazivačem traje i dalje, a nakon meča protiv Chaela Sonnena pojavilo se pitanje je li moguće da se dogovori meč između Andersona Silve i Jona Jonesa. Odmah je postavljeno i potpitanje u kojoj kategoriji bi se taj meč odradio, a većina je smatrala da bi to ipak trebalo biti u poluteškoj.

No, čini se da u Brazilu ne razmišljaju na isti način. Šanse da se meč između Silve i Jonesa dogodi i prije su bile zaista minimalne, a onaj mali preostali postotak ovih je dana “pokopao” Andersonov menadžer Ed Soares.

“Dana White ne može prisiliti nikoga da nastupa u višoj težinskoj kategoriji. Anderson je prvak srednje kategorije i borit će se protiv koga god treba. Ako želite da se bori protiv Jonesa, neka spusti kilažu na 84 kilograma i dođe u srednju kategoriju”, rekao je Soares.

“Anderson se inače bori sa znatno mlađim i težim protivnicima, a Jones bi se u tom slučaju borio s protivnikom koji je manji od njega, ali zato tehnički možda puno bolji. Potpuno shvaćam zašto obojica nisu previše zainteresirana za taj meč”, dodao je Andersonov menadžer.

Idući izazivač tako i dalje još uvijek nije poznat, ali Chris Weidman je uporan u inzistiranju da bi ta prilika trebala biti pružena upravo njemu. “Zato jer je imao uvjerljivu pobjedu protiv Munoza i Maie? Sigurno…”, odgovorio je ironično Soares.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI